Pret echo

Wil je al vroeg in de zwangerschap weten of je een jongetje of meisje krijgt, of wil je gedurende de zwangerschap een keer extra naar je kindje kijken dan kun je bij ons in de praktijk terecht!

Bij de 2D echo kan je in alle rust naar jullie baby kijken. Deze echo kan ingepland worden bij een zwangerschapsduur tussen de 6 en 36 weken en duurt 15 minuten (40,-).

De geslachtsbepaling kan vanaf een zwangerschapsduur van 15 weken ingepland worden en duurt ook 15 minuten (40,-).

Via de link kom je op ons online reserveringssysteem. Ivm de covid maatregelen zijn onze avonden nu niet beschikbaar. Bel of mail onze assistente voor een afspraak overdag.

Met de pretecho mogen naast de zwangere, maximaal 2 volwassenen mee en zijn kinderen welkom. Wil je meer mensen mee nemen, overleg dan vooraf met ons.

Wat goed is om te weten:

  • Je ontvangt een USB met alle gemaakte foto’s, filmpjes en 2 afgedrukte plaatjes
  • Er kan geen 100 % garantie worden gegeven bij geslachtsbepalingen. Aan de gegeven beoordeling kunnen geen rechten worden ontleend.
  • Kom met een volle blaas, dit vergroot de kans op een mooi beeld van jullie baby.
  • Indien het geslacht niet te zien is, herhalen we de echo maximaal 1 keer. Binnen 1 week wordt de echo dan kosteloos herhaald bij ons.
  • De kwaliteit van de beeldvorming hangt af van de ligging van je kindje, het vruchtwater, je buikwand en je zwangerschapsduur.
  • Je ontvangt een bevestig per mail van de geboekte pretecho (Let op! Deze kan in je spam terecht komen).
  • Annulering (per mail of telefoon) meer dan 48 uur voorafgaand aan de echo; dan kan er een nieuwe afspraak ingepland worden of het geld kan worden teruggestort.
  • Annulering (per mail of telefoon) minder dan 48 uur voorafgaand aan de echo; dan geldt er geen restitutie. Je ontvangt een korting bon van 10,-  voor een volgende pretecho.

Het doel van de pretecho is op geen enkele manier diagnostisch. Er wordt dan ook niet gezocht naar afwijkingen bij de zwangere en/of bij de baby. Wanneer er tijdens de echo per toeval een vermoeden op een afwijking is, zullen we dit bespreken.

Indien je zwanger bent van een meerling, zijn hier speciale tijden en tarieven voor. Overleg hierover met ons.

Contactgegevens

Verloskundigenpraktijk Luna
De Biezenkamp 90 (tegenover de apotheek)
3831 JA Leusden
info@praktijkluna.nl

Algemeen telefoon: 033-8200062
Dienstnummer: 06-55373685

Algemeen nummer is bereikbaar op:
maandag, dinsdag, woensdag en donderdag van 8:00-14:00
(lunchpauze van 12:30-13:00)Handige links