Corona

De zwangere en haar partner/gezin en directe omgeving/familie zijn welkom in onze praktijk!

We krijgen met regelmaat vragen over de corona vaccinatie en de booster. Logisch. Wat is de beste keuze voor jou? De gynaecologen beroepsvereniging (NVOG) en Verloskundige beroepsvereniging (KNOV) adviseren om je te laten vaccineren tegen corona. Ook het nemen van de booster. Deze kaart van onze beroepsvereniging geeft een overzicht; wel-of-niet-een-prik-tegen-corona. Via deze keuzehulp-vaccineren kun je meer informatie lezen. Tevens kun je via perined.nl/covid-update de cijfers bekijken betreft aantal zwangeren die opgenomen zijn in het ziekenhuis.

Indien je een positieve coronatest hebt dan mag je ons bellen. Tijdens kantoortijden kan dit op het algemene nummer, indien deze niet meer bereikbaar is mag je het dienstnummer bellen. We nemen dan een paar dingen door; bijvoorbeeld waar je op kunt letten en wat je kunt doen bij klachten. Mocht je een afspraak bij ons hebben staan; dan bekijken we wanneer/waar we deze laten plaats vinden, bijvoorbeeld aan het einde van ons spreekuur/hetzij een paar dagen later.

Mocht je nog vragen hierover hebben, mail of bel ons gerust. Of neem ze mee, dan kunnen we deze proberen te beantwoorden op het spreekuur.

Contactgegevens

Verloskundigenpraktijk Luna
De Biezenkamp 90 (tegenover de apotheek)
3831 JA Leusden
info@praktijkluna.nl

Algemeen telefoon: 033-8200062
Dienstnummer: 06-55373685

Algemeen nummer is bereikbaar op:
maandag, dinsdag, woensdag en donderdag van 8:00-14:00
(lunchpauze van 12:30-13:00)Handige links