Verloskundige in opleiding

Vanaf 8 november start bij ons Maryse van Velthuijsen. Zij is verloskundige in opleiding. Zij zal de komende 10 weken bij ons stage lopen. Hieronder stelt zij zich voor.

Ik ben Maryse van Velthuijsen, tweedejaars verloskundige in opleiding. Ik studeer aan de AVAG in Amsterdam. Ik ben 21 jaar en woon in Leusden. Vanaf maandag 8 november tot en met 30 januari kom ik stage lopen bij verloskundigenpraktijk Luna. U kunt mij deze periode dus tegenkomen tijdens het spreekuur en in de dienst. Ik heb er ontzettend veel zin in en ik kijk er naar uit om jullie te ontmoeten. Mocht u liever niet willen dat ik erbij ben? Geef dat gerust aan.

Hopelijk tot snel!

Groetjes,

Maryse

Contactgegevens

Verloskundigenpraktijk Luna
De Biezenkamp 90 (tegenover de apotheek)
3831 JA Leusden
info@praktijkluna.nl

Algemeen telefoon: 033-8200062
Dienstnummer: 06-55373685

Algemeen nummer is bereikbaar op:
maandag, dinsdag, woensdag en donderdag van 8:00-14:00
(lunchpauze van 12:30-13:00)Handige links