Update maatregelen

Beste cliënten & partners, 

                                                                                              
Hieronder volgen de huidige maatregelen binnen onze praktijk: 
De zwangere en haar partner/gezin en directe omgeving blijven welkom (mits geen klachten).

Het dragen van een mondneusmaskers in de wachtkamer. De spreekkamer van verloskundigen wordt niet als publieke ruimte gezien. Je kunt hier, met inachtneming van de 1.5 meter, kiezen om geen mondneusmasker te dragen. Wij dragen deze wel.

Omdat de vaccinatiegraad onder zwangeren lager is dan in de algemene populatie, is het verstandig om situaties te vermijden die de transmissie van corona vergemakkelijken (geen afstand kunnen houden, drukke plekken, contactberoepen).

Daarnaast geldt nog altijd het advies voor zwangere om vanaf 28 weken geenwerkzaamheden te verrichten waarbij de 1,5 m afstand niet kan worden gewaarborgd. Dit in overleg met je werkgever en de arbodienst.

Heb je klachten van verkoudheid of koorts (en nog geen test uitslag) en heb je een afspraak? Hebben huisgenoten koorts of klachten en nog geen test uitslag? Neem telefonisch contact op met de praktijk zodat we samen kunnen kijken naar een passende oplossing voor de geplande controle.  Mocht je vragen hebben overleg gerust met ons. 

Team Luna

Contactgegevens

Verloskundigenpraktijk Luna
De Biezenkamp 90 (tegenover de apotheek)
3831 JA Leusden
info@praktijkluna.nl

Algemeen telefoon: 033-8200062
Dienstnummer: 06-55373685

Algemeen nummer is bereikbaar op:
maandag, dinsdag, woensdag en donderdag van 8:00-14:00
(lunchpauze van 12:30-13:00)Handige links