Wat kun je verwachten

Wij begeleiden je zwangerschap, geboorte en het kraambed na de geboorte van jullie kind. Aanmelding bij ons kan zonder verwijzing van de huisarts. Soms blijkt bij de eerste controle of in het verloop van de zwangerschap of geboorte dat er sprake is van risico op complicaties. Dit zullen we met jullie bespreken en indien gewenst verwijzen we door naar de gynaecoloog. Wij werken samen met verschillende ziekenhuizen in de regio, maar het meeste werken we samen binnen de coöperatie van verloskundigen VIDA (regio Amersfoort) en in het Verloskundig Samenwerkingsverband VIVA (samen met het Meander Medisch Centrum te Amersfoort). Wij begeleiden ook het kraambed als je tijdens de zwangerschap en geboorte bij de gynaecoloog onder controle bent geweest.

Zwangerschapswens? Je kunt ook bij ons terecht op ons kinderwensspreekuur (preconceptiezorg). Dit is bedoeld om zo gezond en optimaal mogelijk voorbereid aan een zwangerschap te beginnen (Zie kinderwens).

Wij hebben een achterwachtregeling met de verloskundige praktijken Hendrik van Viandenstraat en Pala in Amersfoort, d.w.z. dat wij over en weer voor elkaar inspringen als het nodig is. Dit laatste gebeurt niet vaak, zodat jullie vooral met de vaste verloskundigen te maken zullen hebben.

Contactgegevens

Verloskundigenpraktijk Luna
De Biezenkamp 90 (tegenover de apotheek)
3831 JA Leusden
info@praktijkluna.nl

Algemeen telefoon: 033-8200062
Dienstnummer: 06-55373685

Algemeen nummer is bereikbaar op:
maandag, dinsdag, woensdag en donderdag van 8:00-14:00
(lunchpauze van 12:30-13:00)Handige links