Responsive image

Wat kun je verwachten

Wij begeleiden je zwangerschap, geboorte en het kraambed na de geboorte van jullie kind. Aanmelding bij ons kan zonder verwijzing van de huisarts. Soms blijkt bij de eerste controle of in het verloop van de zwangerschap of geboorte dat er sprake is van risico op complicaties. We verwijzen dan door naar de gynaecoloog in het ziekenhuis Meander Medisch Centrum (MMC) te Amersfoort. Wij begeleiden ook het kraambed als je tijdens de zwangerschap en geboorte bij de gynaecoloog onder controle bent geweest.

Zwangerschapswens? Je kunt ook bij ons terecht op ons kinderwensspreekuur (preconceptiezorg). Dit is bedoeld om zo gezond en optimaal mogelijk voorbereid aan een zwangerschap te beginnen (Zie kinderwens).

Onze praktijk is gevestigd in het gebouw van het Centrum voor Jeugd en Gezin. Dit heeft als voordeel dat we een optimale samenwerking hebben met de andere disciplines in dit centrum, zoals consultatiebureau en jeugdmaatschappelijk werk. Wij zijn goed op de hoogte van elkaars mogelijkheden en kunnen snel overleggen en doorverwijzen als dit nodig is.

Wij hebben een achterwachtregeling met de verloskundige praktijken Hendrik van Viandenstraat en PALA in Amersfoort, d.w.z. dat wij over en weer voor elkaar inspringen als het nodig is. Dit laatste gebeurt niet vaak, zodat jullie vooral met de vaste verloskundigen te maken zullen hebben.

Contactgegevens

Verloskundigenpraktijk Luna
Centrum voor Jeugd en Gezin
De Mulderij 1
3831 NV Leusden

Telefoon: 033-8200062
Bereikbaarheid: Maandag - Woensdag - Donderdag (08:00 - 14:00 uur) en Vrijdag (9:00 - 15:00 uur). Wij houden lunchpauze van 12:30 tot 13:00 uur.

 

Voor ongerustheid, klachten en hulp bij de bevalling: 06-55373685

Email: info@praktijkluna.nl

Handige links