Over onze praktijk

Luna betekent maan, het symbool voor het vrouwelijke. De maan wordt beschouwd als de hemelkoningin, zij ontvangt het licht van de zon. Ze staat voor groei en geboorte. Haar omlooptijd om de aarde is gelijk aan de menstruatiecyclus van de vrouw. Zij staat ook voor het geheimzinnige en verborgene.

Visie
Wij vinden het belangrijk dat jullie je vertrouwd en veilig voelen. Wij staan naast jullie vanaf het eerste contact tot in het beginnend ouderschap. Wij willen onze zorg aansluiten bij jullie waarden, wensen en behoeften in de zwangerschap en tijdens de geboorte. Persoonlijke en betrokken zorg vinden wij belangrijk. Met onze kennis, kunde & passie willen wij er voor jullie zijn.

Wat kun je verwachten?
Wij begeleiden je zwangerschap, geboorte en het kraambed na de geboorte van jullie kind. Aanmelding bij ons kan zonder verwijzing van de huisarts. Soms blijkt bij de eerste controle of in het verloop van de zwangerschap of geboorte dat er sprake is van risico op complicaties. Dit zullen we met jullie bespreken en indien gewenst verwijzen we door naar de gynaecoloog. Wij begeleiden ook het kraambed als je tijdens de zwangerschap en geboorte bij de gynaecoloog onder controle bent geweest.

Vertrouwen I Toegankelijk I Samenwerken I Warmte I Autonomie & Fysiologie

Contactgegevens

Verloskundigenpraktijk Luna
De Biezenkamp 90 (tegenover de apotheek)
3831 JA Leusden
info@praktijkluna.nl

Algemeen telefoon: 033-8200062
Dienstnummer: 06-55373685

Algemeen nummer is bereikbaar op:
maandag, dinsdag, woensdag en donderdag van 8:00-14:00 uur
(lunchpauze van 12:30-13:00 uur)Handige links