Maatregelen update 12-03

Beste cliënten & partners,

Binnen de praktijk hebben we afgesproken dat indien gewenst, partners weer welkom zijn bij de controles.

Voorop staat nog steeds;
Heb je klachten van verkoudheid, hoesten en/of keelpijn en heb je een afspraak? Hebben huisgenoten klachten of koorts? Neem telefonisch contact op met de praktijk zodat we samen kunnen kijken naar een passende oplossing voor de geplande controle.

Hieronder de maatregelen die blijven zoals ze zijn:

  • Iedereen die zich in de praktijk begeeft draagt een mondkapje vanaf binnenkomst. Neem daarom altijd een mondkapje mee als je naar de praktijk komt.
  • Volwassenen niet behorend bij je eigen huishouden verzoeken we om niet mee naar de praktijk te komen.
  • Bij bevallingen zullen wij jullie begeleiden en bijstaan zoals jullie dat van ons gewend zijn. Helaas zullen wij daarbij dan wel een mondkapje moeten dragen.
  • Informatieavonden blijven online.

Wij zullen in de kraamperiode 2x bij jullie langskomen. De overige contactmomenten zullen telefonisch plaatsvinden. Indien noodzakelijk komen we natuurlijk vaker langs. Tijdens de kraamvisites zullen we een mondkapje dragen.

Als praktijken in de regio doen wij hard ons best om de kans op besmetting en daarmee verspreiding zo klein mogelijk te houden. Wij hebben met elkaar afgesproken elkaar te helpen wanneer er onverhoopt toch verloskundigen zijn die ziek worden. Wij houden op die manier de kwaliteit van de zorg goed in de gaten en zullen er dan ook alles aan doen om deze bijzondere periode in jullie leven op de juiste manier te begeleiden.

Verloskundigenpraktijk Luna

Contactgegevens

Verloskundigenpraktijk Luna
Centrum voor Jeugd en Gezin
De Mulderij 1
3831 NV Leusden
Email: info@praktijkluna.nl

Algemeen telefoon: 033-8200062
Dienstnummer: 06-55373685

Algemeen nummer is bereikbaar op:
maandag 8:00-14:00
woensdag 8:00-14:00
donderdag 8:00-14:00
vrijdag 9:00-15:00
(lunchpauze van 12:30-13:00)Handige links