Responsive image

Cursussen na de geboorte

Het kan erg leuk en leerzaam zijn om na de geboorte van jullie kindje een cursus te gaan volgen.

 

Baby cursussen

Babymassage na de bevalling is in cursusvorm op diverse plaatsen mogelijk:

- Fijn! Babymassage, (in Leusden)
- Shantala Babymassage, en Babytherapie: door Sylvia Verduin (in Scherpenzeel/Woudenberg).
- babymassage-in-amersfoort, door Jet de Roode (in Amersfoort).
- bellybabybalance, (in Leusden)
- mumsandmore

Mama/baby poweryoga

Vanaf 6 weken na de geboorte kan je rustig aan het sporten weer opbouwen. Nadruk ligt op het versterken van je buik en bekenbodemspieren. Een actieve les van pilates en yoga en daarbij ontspannen omgaan met je kindje. Je leert wat je zoal kan met een jong kindje en hoe je dit kan combineren met weer gaan sporten. Voor meer info zie hun site; mamababy-yoga.

Uit balans
bellybabybalance wil graag hulp bieden aan ouders met huilbaby’s of onrustige baby's. Door de onrust in een vertrouwde omgeving aan te pakken, probeert Belly Baby Balance ouders en baby’s met elkaar in balans te brengen, zodat er weer ruimte ontstaat voor baby’s om zich te ontwikkelen en voor ouders om hiervan te genieten.

 

Dunstan babytaal
Dit is een cursus om de behoefte van je baby sneller en beter te leren herkenen. Deze wordt gegeven door Kraamzorg Midden Nederland of MamaRijk

 

Themabijeenkomst Kolven en weer aan het werk
Kraamzorg Midden Nederland houdt regelmatig themabijeenkomst over kolven en weer aan het werk gaan. Hierin krijg je praktische tips van de lactatiekundige. Zie Kraamzorg Midden Nederland.

 

EHBO
Nu je zelf zwanger of ouder bent geworden, is het een goed moment om te leren hoe je eerste hulp kunt verlenen bij je kind(eren). Zie hiervoor; EHBO bij kinderen.

Contactgegevens

Verloskundigenpraktijk Luna
Centrum voor Jeugd en Gezin
De Mulderij 1
3831 NV Leusden

Telefoon: 033-8200062
Bereikbaarheid: Maandag - Woensdag - Donderdag (08:00 - 14:00 uur) en Vrijdag (9:00 - 15:00 uur). Wij houden lunchpauze van 12:30 tot 13:00 uur.

Dienstnummer: 06-55373685
Email: info@praktijkluna.nl

Handige links