Cursussen na de geboorte

Het is verstandig om na de geboorte de tijd te nemen om te herstellen. Via bekkenbodem-en-buikspierklachten of bekkenbodem-online veel informatie over het herstel van je bekkenbodem.

Vanaf 6 weken na de geboorte kan je rustig aan het sporten weer opbouwen. Nadruk ligt op het versterken van je buik en bekenbodemspieren. Een actieve les van pilates en yoga en daarbij ontspannen omgaan met je kindje. Je leert wat je zoal kan met een jong kindje en hoe je dit kan combineren met weer gaan sporten. Voor meer info zie hun site; mamababy-yoga, zwangerfit, mamababypoweryoga of Mama&ukkie les

Het kan erg leuk en leerzaam zijn om na de geboorte van jullie kindje een cursus te gaan volgen.

Baby cursussen

Babymassage na de bevalling is in cursusvorm op diverse plaatsen mogelijk:

>> Fijn! Babymassage, (in Leusden)
>> baby massage en meer 
>> babymassage-in-amersfoort, door Jet de Roode (in Amersfoort).
>> mumsandmore-babymassage

Extra ondersteuning:
Agnes Blokhuis is kinderslaapcoach en kan ondersteuning bieden als je baby onrustig is. Heb jij één of meerdere vragen over het (niet) slapen van jouw kleintje? Dit gesprek is vooral geschikt als je even wil sparren over hoe jij het slaapprobleem van jouw kleine weer vlot kan trekken. www.agnesblokhuis.nl

Ondersteuning voor ouders
We houden allemaal van onze kinderen en willen het zo goed mogelijk doen als ouder. En toch gaat het – soms of vaker – niet zoals we zouden willen. We voelen ons onmachtig, gespannen of het ouderschap voelt zwaar. Hoe komt dit? Hoe kan je met een open hart en empathisch aanwezig zijn voor je kind(je) en tegelijk goed zorgen voor jezelf? Zie de website op nugezamenlijk.

Dunstan babytaal
Dit is een cursus om de behoefte van je baby sneller en beter te leren herkenen; www.babytaal.nl.

EHBO
Nu je zelf zwanger of ouder bent geworden, is het een goed moment om te leren hoe je eerste hulp kunt verlenen bij je kind(eren). Zie hiervoor; EHBO bij kinderen.

Contactgegevens

Verloskundigenpraktijk Luna
De Biezenkamp 90 (tegenover de apotheek)
3831 JA Leusden
info@praktijkluna.nl

Algemeen telefoon: 033-8200062
Dienstnummer: 06-55373685

Algemeen nummer is bereikbaar op:
maandag, dinsdag, woensdag en donderdag van 8:00-14:00
(lunchpauze van 12:30-13:00)Handige links