Responsive image

Kinderwens

Kinderen krijgen? Zorg voor een goede start!!

Zwanger worden en kinderen krijgen is een natuurlijke gebeurtenis. Soms overkomt het je, maar in veel gevallen wordt een zwangerschap gepland en kijken jullie er erg naar uit. Veel stellen zijn snel zwanger na het stoppen met anticonceptie, voor anderen kan het wat langer duren voordat de zwangerschap zich aandient.

Meer info over erfelijke ziekten en aandoeningen vind je op: https://www.zorgwijzer.nl/zorgwijzers/erfelijkheid

Via www.slimmerzwanger.nl kun je toegang krijgen tot een persoonlijk coachings- en begeleidingsprogramma. Hiermee kun je je leefstijl en voedingspatroon verbeteren voor een goede start en een goed verloop van de zwangerschap.

Persoonlijk advies vóór de bevruchting geeft gezondheidswinst voor moeder en kind. Hiervoor kun je bij ons terecht op het kinderwensspreekuur. De kosten worden door de meeste zorgverzekeraars vergoed.

Voor meer informatie zie www.deverloskundige.nl/zwanger-worden, www.zwangerwijzer.nl of www.zwangerstraks.nl of http://www.strakszwangerworden.nl/.

Een belangrijk advies is om foliumzuur te slikken vanaf 4 weken voorafgaand aan het moment dat jullie stoppen met anticonceptie tot een zwangerschapsduur van 10 weken. Zie www.slikeerstfoliumzuur.nl

Contactgegevens

Verloskundigenpraktijk Luna
Centrum voor Jeugd en Gezin
De Mulderij 1
3831 NV Leusden

Telefoon: 033-8200062
Bereikbaarheid: Maandag - Woensdag - Donderdag (08:00 - 14:00 uur) en Vrijdag (9:00 - 15:00 uur). Wij houden lunchpauze van 12:30 tot 13:00 uur.

 

Voor ongerustheid, klachten en hulp bij de bevalling: 06-55373685

Email: info@praktijkluna.nl

Handige links