verloskundige in opleiding

Beste zwangeren en partners,

 

Vanaf 31 augustus tot 1 november ga ik bij verloskundigenpraktijk Luna mijn eindstage lopen. Ik zal mijzelf even kort voorstellen. Ik ben Arjanne Verbeek, 22 jaar oud en sinds vorig jaar woonachtig in Arnhem. Ik ben geboren en opgegroeid in Driebergen, dus al best een beetje bekend in de omgeving.

Al op de basisschool had ik in mijn hoofd dat ik graag iets met zwangerschap wilde doen. Zodoende ben ik na mijn afstuderen van de havo gestart met de verloskunde opleiding in Amsterdam en nu inmiddels in mijn laatste jaar beland. Ik heb al veel mooie bevallingen en interessante spreekuren/ kraamvisites mee mogen maken in deze vier jaar, wat mij enorm heeft gemotiveerd om af te studeren en aan de slag te gaan. Jullie kunnen mij tegenkomen bij het spreekuur, de bevalling of de kraamperiode. Wanneer u bezwaar heeft tegen mijn aanwezigheid, kunt u dit gerust aangeven bij de verloskundige of aan mij. 


Graag tot ziens!

Contactgegevens

Verloskundigenpraktijk Luna
Centrum voor Jeugd en Gezin
De Mulderij 1
3831 NV Leusden

Telefoon: 033-8200062
Bereikbaarheid: Maandag - Woensdag - Donderdag (08:00 - 14:00 uur) en Vrijdag (9:00 - 15:00 uur). Wij houden lunchpauze van 12:30 tot 13:00 uur.

 

Voor ongerustheid, klachten en hulp bij de bevalling: 06-55373685

Email: info@praktijkluna.nl

Handige links