Waarneming

Komende periode (vooral de zomerperiode) hebben wij 2 waarneemster werkzaam in de praktijk. Anne-Maart Stoker en Miriam Derks. Anne-Maart vervangt het zwangerschapsverlof van Nikki, die tot en met november 2020 met verlof zal zijn. Miriam zal ons de komende tijd ondersteunen/vervangen bij ziekte, bijscholingen en de vakantie's. Hieronder stelt Miriam zich voor. In het dienstrooster kunnen jullie per maand zien wie van ons wanneer spreekuur of dienst heeft.

Mijn naam is Miriam Derks en ik kom het team vanaf februari versterken. Ik woon in Lunteren in een echt mannenhuishouden, want ik ben de moeder van 3 zoontjes: Jareon (4), Jasper (2) en baby Joshuan.

Het vak van verloskundige heeft mij altijd geboeid. De zwangerschap, de geboortes en de kraamtijd is mooi om van dichtbij mee te mogen maken. Het ondersteunen en begeleiden tijdens zo’n bijzondere en intieme tijd in het leven vind ik dan ook echt fijn om te kunnen doen. Daarom vind ik het leuk om nu aan de slag te kunnen bij Luna. Hopelijk gaan we elkaar snel zien!

Contactgegevens

Verloskundigenpraktijk Luna
Centrum voor Jeugd en Gezin
De Mulderij 1
3831 NV Leusden

Telefoon: 033-8200062
Bereikbaarheid: Maandag - Woensdag - Donderdag (08:00 - 14:00 uur) en Vrijdag (9:00 - 15:00 uur). Wij houden lunchpauze van 12:30 tot 13:00 uur.

 

Voor ongerustheid, klachten en hulp bij de bevalling: 06-55373685

Email: info@praktijkluna.nl

Handige links