Even voorstellen... Arianne

In verband met het zwangerschapsverlof van Berdien zal Arianne vanaf 25 november bij ons helpen met het maken van de echo's. Zij doet af en toe een extra avondspreekuur speciaal voor het maken van echo's. Omdat zij niet (meer) werkzaam is als verloskundige, worden jullie in dezelfde week (ervoor of erna) nog wel gezien door één van de verloskundigen. 

"Met veel enthousiasme heb ik 8 jaar als verloskundige en echoscopiste gewerkt in Scherpenzeel en omstreken. In 2016 heb ik de keuze gemaakt om te stoppen met verloskunde om een jaar fulltime voor onze drie zoons (nu 9, 8 en 5 jaar) te zorgen, dat deed ik met veel toewijding en plezier! Daarna heb ik de cursus gevolgd om 20 weken echo's te kunnen maken en ben ik als echoscopiste weer aan de slag gegaan. Op dit moment werk ik 3 dagen per week bij het Prenataal Screeningscentrum en bij Prepret in Amersfoort waar ik alle soorten zwangerschapsecho's maak. Daarnaast kom ik het komende halfjaar Luna versterken tijdens het verlof van Berdien. 

 

Ik hoop dat jullie net zoals ik kunnen genieten van mooie beelden van leven in ontwikkeling! Tot ziens!"

 

Contactgegevens

Verloskundigenpraktijk Luna
Centrum voor Jeugd en Gezin
De Mulderij 1
3831 NV Leusden

Telefoon: 033-8200062
Bereikbaarheid: Maandag - Woensdag - Donderdag (08:00 - 14:00 uur) en Vrijdag (9:00 - 15:00 uur). Wij houden lunchpauze van 12:30 tot 13:00 uur.

 

Voor ongerustheid, klachten en hulp bij de bevalling: 06-55373685

Email: info@praktijkluna.nl

Handige links